Friday, September 28, 2007

Kompisar!


Kompisar!
Jag är ledsen att bloggen blivit lidande under min jakt på arbete här i London. Jag ska bättra mig, jag lovar! Men just nu måste jag lägga all tid och energi på att hitta ett jobb. Jag letar med ljus och lykta för att hitta något passande. Är det nån som har nått förslag ?
kram kram

Tuesday, September 18, 2007


I en liten butik hittade vi dessa 50-tals koppar (enligt hon i butiken). Vi kunde inte motstå att ta med dem hem och vi kommer återvända för fler. Jag älskar färgerna.
kram

Colombia road - blommsterkopott...





Vad kan vara bättre än att tillbringa en söndag på en blommstermarknad? Jag kan inte komma på något..! På Colombia road förvandlas den annars lugna gatan till en helt hysterisk men dock underbar blommsterkompott. Skrattade människor, hundar i cykelkorgar, kaffe med bagels, antikt och nytt blandas med alla blommor du kan tänka dig. Det är svårt att förklara dess charm och måste egentligen upplevas för att komma till sin fulla rätt. Nått som är säkert är att jag kommer återvända dit snart....kanske redan på söndag...

Monday, September 10, 2007

Portobello road...






I lördags tog vi en tur till Notting Hill och Portobello road. Det var jätte kul att strosa omkring och titta på alla människor och alla saker som såldes. Det var som att kliva in i en annan värld. Jag blev helt till mig när jag hittade ett bord med bara guld och silvertrådar....
kram

Friday, September 7, 2007

börjar känna mig som hemma...



Börjar faktiskt redan känna mig som hemma här. En stor förändring var faktiskt när jag köpte mig en presskanna på IKEA i onsdags. Nu kan jag äntligen göra kaffe på morgonen. Viktigt!
Min brors fästmö som varit bosatt i London gav oss kartboken streetfinder. Den är helt fantastiskt när man är nyinflyttad i storstan. Skulle nog inte klara mig utan den så den ligger i tryggt förvar i min handväska.

Trevlig helg allesammans
kram

Thursday, September 6, 2007

Hej




Sitter på ett internetcafé i närheten av mitt nya hem. Resan gick bra och jag möttes på tågstation av min älskling. Jag har den här veckan börjat göra mig hemmastadd i huset och området där vi bor. Vi är fem som delar ett radhus med en vildvuxen bakgård. Mysigt.
Måste visa min nya pyjamas som hängde i garderoben när jag kom....vilken urgullig överaskning.
Ljusbollarna köpte jag på en marknad vid Brick lane. Jag blir glad när jag ser dem. Vi tog en tur till Ikea igår och köpte lite nytt till huset. Vi fick också med oss knäckebröd, lingonsylt och salta lakridssnören hem.
kram

Tack för alla gulliga komentarer, ni är helt underbara!