Tuesday, October 30, 2007

compact living




Man skulle nog kalla det compact living men ofta känns som om vi är på camping och precis slagit läger. Det finns faktiskt vissa likheter. Vi har satt upp linor i taket ovanför sängen där vi hänger vår tvätt på tork. Sängen som tar upp nästan all golvyta i det lilla rummet har blivit den självklara platsen att vara på. Där arbetar vi, äter middag, stryker tvätt, tecknar, spelar kort, läser osv. Jag har märkt att compact living inte bara handlar om att bo litet utan att organisera och hålla ordning, något som kan vara väldigt svårt....
Tyget i bakgrunden är från Marimekko och heter Unessa.
kram
Vi hittade svenska godissvampar på IKEA...mums


Jag blev lycklig och rörd när jag går in på roomservice och hittar detta. Tack!

Vi har köpt bil.

Inte kunde vi låta bli när vi hittade den här pärlan. En riktig liten skönhet. Tyvärr är den bara 15cm lång och utan motor. Den får tillsvidare stå parkerad i vårt fönster.
kram

Jag kan inte få nog...






Flowermarket på söndagar gör mig lycklig, jag kan inte få nog! Varje gång hittar jag något nytt som överraskar. Denna gång var det en liten gömd antikbutik där kopparna i taket fick mig att hoppa av glädje.

Jag har inte försvunnit i storstan utan haft begränsad tillgång till nätet, något som troligtvis snart är fixat. Allt tar längre tid här än vad det gör i Sverige!!!
Jag hoppas ni mår bra. kram kram

Thursday, October 4, 2007




Nu har tillvaron börjat ljusna lite här i london och jag har börjat njuta av att bo mitt i en storstad. Något som är underbart är att jag blir överraskad varje dag. Det kan vara en ny gata, en härlig butik eller något gott jag ätit. Mest av allt gillar jag att titta på alla människor med olika stilar eller inga stilar alls, jätte roligt! Jag hoppas ni mår bra!
kram

På fötterna...

Efter regn kommer solsken...