Friday, November 30, 2007

Fredag 30 november


Igår såg jag en kille gå med shorts, kändes inte helt normalt då det är första december i morgon. Själv använder jag forfarande min sommarjacka men längtar tills jag får linda in mig i haldukar, dra på mig vantar, springa ut och göra snöänglar.
kram

Thursday, November 29, 2007


Jag kunde inte hålla mig, utan ville visa den för min älskade N så fort som möjligt. Det var så nära att jag avslöjade. Jag ville berätta, hela tiden. Men jag var rädd för att förstöra det hela. Han anade nog samt märkte att något var på gång. Nu sitter den iallafall klar på väggen, numrerad och inslagen ordentligt. Ett paket varje dag ända fram till jul, det är såklart adventskalendern jag skriver om.
Jag är stolt, och N är nyfiken.
På lördag börjar det!
kram

Torsdag


Lussecats

Jag blev så glad i morse när jag vaknade och såg den här, jättesöt som en marsipanros.
Igår kväll bakade vi lussekatter lång in på natten och trots den konstiga gasugnen lyckades vi riktigt bra. Vi funderade på om den riktiga översättningen på engelska kunde vara lussecats..
Ha en kul dag
kram

Wednesday, November 28, 2007

Min julpåfågel



Kommer nu ihåg min julfågel? Nu har den fått sällskap av en kompis, nämligen en julpåfågel. Ville bara visa er denna kitchiga skönhet!
kram på er

Marimekko på H&M, jag längtar...


Jo, det kan hända att jag för första gången kommer stå och köa tidigt på morgonen i slutet av april. Det är då kollektionen i sammarbetet Marimekko och H&M kommer börjas säljas. De tidigare designkollektionerna har jag följt halvhjärtat utan egentligt intresse. Nu väntar jag med spänning och håller tummarna hårt för att hela kollektionen kommer säljas i London nära mig.
kram

Tuesday, November 27, 2007


I helgen gick vi till svenska butiken i London. Vi hade kanske lite hemlängtan så vi passade på att dämpa den med svenska favoriter. Vi kunde inte gå därifrån utan att plocka med oss Julmust, Skumtomtar, Saltlakris, Glögg, och Saffran. Jag glömde köpa Svensk Damtidning, Katten också!!!

Husmus



I vårt hus bor en mus...med sin hela tjocka släkt!!

Thursday, November 22, 2007

Torsdag


Tuesday, November 20, 2007

först ute...


Den första julklappen är inslagen (se ovan) och nu återstår egentligen bara resten. De flesta har inte ens blivit inköpta. Ingen stress här, än är det gott om tid. Julklappsinslagning är som lördagsgodis för mig, jag kan inte få nog.
kram

Friday, November 16, 2007

dilla på päron...




Jag har fått dilla på päron, dom är inte bara supergoda utan också riktigt dekorativa. Jag älskar mönstret Päärynä från Marimekko. Vad tycker ni?
kram

Wednesday, November 14, 2007

Förlåt, jag erkänner...

Jag erkänner, det är jag som lånar dina strumpor när du inte är hemma!

Pappersarbete.



Jag är lite krasslig idag och vad är då inte bättre än att pigga upp sig med lite viktigt pappersarbete? Vad det ska bli avslöjar jag inte riktigt än....
kram

Monday, November 12, 2007

objuden gäst..



Vi har skymtat honom tidigare, vår objudna gäst. Han smyger runt i huset när vi inte ser. Om vi är tysta kan vi ibland höra honom. Han är snabb och springer kvickt iväg innan vi kommer för nära. Han kalasar från vår mat utan att fråga, men vi vet att det är han för han lämnar spår.

Thursday, November 8, 2007

Min julfågel


Visst är han söt? Jag kunde inte låta bli. Jag skulle egentligen bara titta på den otroliga julavdelningen på Liberty. Window shopping för skoj skull. Men när jag gick där kunde jag inte motstå att bara köpa en grej och vad är då sötare än en liten julfågel. Han fick följa med hem!!
kram

Kommer ni ihåg min julmuffin?

Bambi


Jag tog en lång höst promenad i parken då jag träffade på Bambi. Blixtstilla stod han där och tittade på mig medans jag slet upp kameran ur fickan. Ljuset den eftermiddagen gjorde att det hela kändes nästan lite magiskt.
kram

Wednesday, November 7, 2007

Förnyelse förnöjer!!!

hej
Om du tycker det är rörigt i bloggen just nu är det på grund av att jag uppdaterar och fixar lite.
Detta kommer pågå under ca en vecka framåt, men jag kommer blogga som vanligt iallafall. Äntligen har vi fått internet hemma och jag tar nu tag i bloggen med hårdhanskarna.
Ge mig gärna komentarer vad som fungerar och inte!
kram till er alla

Tuesday, November 6, 2007