Monday, January 28, 2008

Jag vill ha en hund...

...och inte vilken hund som helt utan precis den här! Den lilla taxväskan skulle få följa med mig på trevliga promenader på Londons gator men även få den finaste platsen att vila på hemma.
kram

Saturday, January 26, 2008

Lördagsgodis


Den här klubban fick jag av min snälla bror i julklapp och det är verkligen inte vilken klubba som helst! Det här är en klubba med äkta guld inuti!!! Kombinationen skulle inte kunna vara bättre! Eller hur?;)
Fast jag vet inte riktigt vart jag ska förvara den, i vårt skafferi eller i mitt smyckeskrin...
Igår: Jobb, jobb. jobb
Idag: Jobb, jobb jobb
Imorgon: Jobb, jobb
Måndag: Ledig

Friday, January 25, 2008

Fredag

Thursday, January 24, 2008

Wednesday, January 23, 2008

Jag är en stolt faster och gudmor åt världens bästa lilla J. Lilla J har lunginflammation och för en (snart) treåring är det inte alls kul. Därför hoppas jag att flugan och stutsbollen jag köpte till honom kommer fram idag med posten. Det kanske kan få honom må lite bättre.
Krya på dig J, Faster saknar dig!
kram

Tuesday, January 22, 2008

Helt underbar


Jag vill ha blommig falukorv till lunch...


Den blommiga falukorven kommer från IKEAs matavdelning där vi går bananas på de svenska matvarorna. Vi har fyllt frysen med köttbullar skafferiet med köttbullsås samt svenskt kaffe och dag har jag ätit knäckebröd i sängen! Svensk traditionell mat är som bäst utomlands!
kram


Ett par bilder från helgen då vi åt bagels. Lite av en favorit här hos oss. Jag är ledig idag men påbörjar i morgon en ny lång arbetsvecka eller två egentligen. Idag kommer "att göra listan fram". Städ, tvätt, stryckning av kläder och blogg står överst på listan. Lika bra att sätta igång!
kram

Vi var på IKEA i går för att köpa en ram till ett svartvitt foto jag fått av N. Det blev superbra och jag ska försöka visa er senare idag för bilden är helt helt underbar.

Monday, January 21, 2008

På en vägg nära mig.


Ville bara visa! Jag blir på något underligt sätt glad när jag ser den. Det kan kanske vara det röda prickarna som gör det, men jag är inte helt säker!

idag


Det firar vi med kalas, Jag är stolt!

Snödroppar är vår



Äntligen!

Sunday, January 20, 2008

imolly 365dagar






Det firar vi med dessa små underbara cupcakes. Kunde inte motstå att köpa med dom hem för att kunna bjuda min pojkvän. Jag är inte säker på att han förstod min glädje över dessa små underverk. De är bland det finaste jag sett och dom är så små att dom skulle kunna passa till en dockservis. Jag är lyrisk!
Puss och Kram

Saturday, January 19, 2008

Frukost på sängen

Njut av din lördag! Kram

Brev på väg

Jag har många brev som ska skickas till nära och kära. Det är kul att få brev men nästan ännu roligare att skicka. Idag ska detta brev läggas på lådan. Kanske kommer det hem till dig?

Friday, January 18, 2008

Som en dröm


Ni måste bara kollain länken nedan, världens sötaste lilladrömvärld.
tryck här
och glöm för guds skull inte att spela spelen!

It's raining cats and dogs


Regn, regn och åter regn. Nu börjar jag förstå varför England blivit känd för sina regnande katter och hundar. Efter 6 månader börjar jag känna att jag inte kan trotsa regnet längre. Jag måste köpa mig ett par stövlar men kanske framförallt ett paraply.
Vi ses
kram

Vi har ett pajmonster i vårt kök...

I vårt kök bor det monster. Det är inte vilka monster som helst utan receptmonster. Här ovan har vi pajmonstret som är en baddare på pajdeg. Vi hadde också besök av bullmonstret men han försvann nånstans i julstöket. Det flyttar hela tiden in nya monster och nästa monster kommer säkert gilla sötsaker. (som jag)
Kram

Monday, January 14, 2008

Sunday, January 13, 2008

Vilket fynd!

Jippie, jag hittade dessa snygga skor på rean, jättebilligt! De kommer bli helt perfekta att ha till våren, jag längtar. Vilket fynd va?
Idag blir det en tur till Brick Lane för att ta en titt på marknaden. Annars ska vi försöka ta det lugnt då det är mkt jobb nästa vecka.
Stor kram

Tuesday, January 8, 2008

Frukost i sängen

I morse blev det frukost i sängen. Det underbara brickan fick jag i julklapp av min syster och är en klapp jag kommer använda flitigt, Tack Hanna! Saknar dig!

Romantik





Oj vad jag blev överraskad när jag kom hem från jobbet i söndags. Medans jag var på arbetet passade N på att i hemlighet springa till flowermarket på Colombiaroad och fynda blommor innan dom plockade ner sina marknadsstånd. När jag kom hem var vårt rum fyllt av buketter. Gissa om jag blev glad! Han är romantisk och framförallt påhittig min N.
kram

Sunday, January 6, 2008

Läskigt läskande

Favorit kvar i skålen, men inte länge till...

Friday, January 4, 2008

Tillbaka




Efter 10dagar i Sverige är vi nu tillbaka i London. Vi lämnade ett Stockholm i snöstorm och landade i en grå men lite varmare stad. Det var med blandade känslor som vi lämnade familjen och vänner för att resa tillbaka. Med oss i bagaget hade vi blandannat svenskt kaffe och lösgodis, så när längtan blir för stor kan vi plocka fram några favoriter. Ja vi erkänner, som ni ser har vi ju redan provsmakat lite...

Tänkte bara fråga om det är det bara jag som får konstiga inlägg som länkar till konstiga sidor?? Jag tar iallfall bort dem så fort jag märker, men ändå!