Wednesday, March 26, 2008

Happy torsdag

Bild: non stop design av Lena Håkansson.


Då tar vi vårt pick och pack och flyttar till ny lägenhet, en helt egen lägenhet för bara mig och N. Som på den gamla goda tiden då vi delade 25 kvadrat. Det var nästan två år sedan vi bodde tillsammans bara vi två. Efter det vi haft lägenheter på olika studieorter (och varit helgbo) eller delat hus med andra. Äntligen!!!
Tur att det blev klart idag att vi får flytta in i lägenheten morgon för imorgon måste vi vara ute ur huset. puust....
Jag är happy. (även om jag i morgon kommer vara packåsna mellan bostäder)
kram

snart, snart, snart flyttar vi.....

Monday, March 24, 2008

MARIMEKKO hos HM

10 april, jag längtar!

Friday, March 21, 2008

Happy Easter


Vi firar med lite påskgodis och ägg. Tyvärr är vi fortfarande lite sjuka och verkar som om det aldrig vill ge med sig. Jag är glad för att vi iallafall känner att det har vänt och att vi orkar lite mer.
En annan glad nyhet är att det ser ut som om vi hittat en egen liten lägenhet (jippie...äntligen). Mer om det när vi vet säkert då jag inte vågar ta ut nått i förskott. Håll tummarna!

Stor kram och Glad påsk

Sunday, March 16, 2008

Hej, jag finns kvar!



Vi ligger båda två ( N och jag) i influensa. Vi hostar, snyter och kämpar mot huvudvärk. Det är en stor kraftansträngning att bara ta sig upp ur sängen...
Hoppas ni mår bättre. Kram kram

Thursday, March 13, 2008

happy torsdag


Äntligen torsdag, idag kommer han hem. Yes yes yes!!

Denna vecka har jag inte bara varit ensam utan också sjuk, hostig och superförkyld! Jag har försökt med alla knep, grapefrukt, te, brustabletter, gurgla saltvatten, piller, sömn, vitlök, honungsvatten osv. Ingen hjälper, det är nog bara att vänta ut eländet.
Hoppas ni mår bättre.
kram

Sunday, March 9, 2008

När katten är borta...

...blir det fisk till middag, smaskens! ;)

Hemligt uppdrag

Klockan 06:00, Idag är jag uppe tidigt, riktigt tidigt. Jag har varit på hemligt uppdrag. Igår när jag gick förbi platsen där skräp hämtas upp varje morgon såg jag en stol med potential. Jag vågade inte ta den med mig då men tänkte att dit kan jag smyga tillbaka. Så, idag var jag uppe tidigt innan alla andra i området vaknade och jag smög mig snabbt till platsen. Jo visst, nu står stolen här i hallen! Fast jag ska erkänna att jag är lite fundersam på om den verkligen är så fin som jag kom ihåg. Potentialen känns inte lika säker längre men med lite arbete, målarfärg och fantasi så kanske....


Bild kommer senare idag.

Saturday, March 8, 2008

gåsen och jag

Imorse åkte N till Sverige. Där ska han vara till torsdag. Uff vad jag längtar efter honom redan. Jag hoppas såklart att han får det toppen i Sverige fast att han har en fruktansvärd hosta. Verkar vara något som drabbar oss runt födelsedagar och resor till sverige...konstigt!
Själv har jag legat i sängen hela dagen och hostat jag också, har ingen kraft att göra nått. Jag knallade iallafall väg till kiosken och fyllde på el i huset och köpte mjölk till mitt kaffe. Hoppas jag mår bättre i morgon.
Känner mig lite ensam fast jag har ju gåsen som envisas att sitta på N sida av sängen nu när han inte är hemma...;)

kram kram

happy birthday älskling





Det blev en happy birthday i veckan med morgonuppvaktning och sång innan jobbet och middag på kvällen. På varje present jag gav till N hängde jag en lapp med några fina ord till honom som även hade anknytning till innehållet t.ex Jag älskar att höra på dina historier, sluta aldrig berätta!

Puss och kram

Saturday, March 1, 2008

Lördag

Idag har vi besökt British Museum .