Sunday, May 25, 2008

Idag vill jag vara lat.



Idag har jag varit lat. Förutom promenaden och besöket på tivolit så har jag försökt att göra så lite som möjligt. Jag har vilat, läst ut en bok, surfat på nätet, vilat igen, titta på gossipgirls och ätit godis.
Tänkte fortsätta nu...
Jo just det, polaroidbilden föreställer mamma och hennes kompis Kerstin 1967 på besök i Helsingfors. Dom är båda klädda i Marimekko.

kram

Katten också!


Katten också, vi var på världens finaste tivoli (Carter's Steam Fair) i Victoria park idag och jag glömde kameran. Vi sköt med luftgevär på godispyramider och kastade basketbollar för att vinna fula mjukisdjur. Vi gick hem tomhänta. Lika bra det kanske!
Men Tivolit var det finaste jag sett. Hoppas det kommer tillbaka, då ska jag komma ihåg kameran.

Kram

Foto: themagpiefiles.blogspot.com (som tydligen inte glömde kameran)

Saturday, May 24, 2008

Happy Lördag






PUSS

Monday, May 19, 2008



Flyg inte iväg snälla du, ropade jag och for runt i lägenheten för att hitta kameran.

Utmana ödet



Igår utmanade jag ödet och tvättade mina converce i tvättmaskin, 40 grader. Jag kunde inte hålla mig längre. Det får bära eller brista tänkte jag. Jag vet att converse enligt vissa ska vara slitna och smutsiga. Jag ville att mina skulle vara vita igen. Dom krympte nog och gummisulan sprack lite i ena kanten, men dom blev iallafall rena.

På bilden ligger dom på tork i vårt köksfönster.

Kram kram

Friday, May 9, 2008

Lägenhet och lite gott och blandat.









Vi börjar äntligen komma i ordning lite i våran nya lägenhet. Äntligen har vi annat att sitta på än sängen. I veckan fick vi tag i både soffa, stolar och små pallar till köket. Härligt!! Nu kan vi äntligen ha inflyttningsparty.

Vi väntar fortfarande på internet hemma, nästa vecka ska det fungera och då kommer bloggen igång igen på riktig. Sorry för den sista månaden....

Puss och Kram