Saturday, June 28, 2008

My voice is back, my mother's voice is gone. Krya på dig!

Wednesday, June 25, 2008


In this home we like striped socks!

Bestämd.

Idag ska jag bli frisk!

Tuesday, June 24, 2008

Tyst som en mus.


Jag är helt tyst. Tyst som en mus. Jag har provat det mesta, allt vad jag har kunnat komma på. Jag har kokat ingefära med citron, druckit varm cocacola, ätit glass, en massa te, honugsvatten och hostmedicin. Det verkar som om min röst inte vill komma tillbaka. Den har varit borta sen i lördags kväll och jag börjar snart klättra på väggarna här hemma. Det är svårt att jobba utan tal. Vad kan jag testa, hur får jag tillbaka en tappad röst?

Monday, June 23, 2008

Min syster





Jag har en syster, en storasyster. Jag ser upp till henne, det har jag alltid gjort. Jag är stolt över henne, det har jag alltid varit. Vissa säger att vi är lika, jag hoppas det. Om jag ska beskriva oss i färg är hon brun och jag rosa. Jag är lycklig över att det två färgerna passar så fint i hop.
Puss


Bilderna är från min systers lägenhet.

Friday, June 13, 2008

Läslus.







Fyra timmar försenad landade jag äntligen i Sverige. Här ska jag tillbringa några dagar och umgås med min nära. Jag har fått äran att bo hos min syster som bäddad till mig under hennes välfyllda bokhylla. Minst 600 böcker i färgordning.
Snipp Snapp Snut...

Monday, June 9, 2008

Måndag





Sunday, June 8, 2008

Lycka

Vart är det vi ska egentligen frågade jag honom gång på gång. Du ska snart få se svarade han hemlighetsfullt. Trött och på dåligt humör efter en hemsk dag på jobbet längtade bara hem till mysbyxor och soffa. Ända tills vi stod utanför biografen och han trollade fram två biljetter ur fickan. Äntligen skulle jag få se Sex and the city filmen. Helt plötsligt var humöret på topp och den dåliga dagen helt glömd. Han vet hur han ska få mig lycklig.

I do

Om jag skulle gifta mig nu i sommar skulle det absolut vara i den här klänningen. Jag tappade nästan andan när jag såg den igår. Kärlek vid första ögonkastet. Efter lite övertalning lyckades jag få min pojkvän att springa över den trafikerade gatan för att ta en bild. Inget bröllop för mig i sommar men jag kommer spara fotot på ett säkert ställe.

Puss

Sunday, June 1, 2008