Saturday, November 29, 2008

Tack Mamma.


Kram

Tuesday, November 25, 2008

Julblommor


Jag är idag på jakt efter julblommor. Helst av allt vill jag ha vita (kanske rosa) hyacinter till första advent. Eftersom vi firar jul här kommer jag nog också se till att ha plats för en vit Amaryllis.

Monday, November 24, 2008

jul är kul

Nu är skafferiet fyllt med svensk mat till jul. Vi kunde inte riktigt hålla oss utan har redan provsmakat lite av det goda. Detta är lite av det vi fick med oss hem.
Tunnbröd
Julvört
Senap
Äpplemos
Aladdin ask
kanel
Pepparkakor
Glögg
Kryddost
Ostbågar...?
Tomteskum
Sill

Det verkar som det kan bli en riktig jul här i London också.
Puss och kram

Saturday, November 22, 2008

Julmarknad

Idag blir det svensk julmarknad här i London med allt vad det innebär. Sen blir det nog en promenad på stan för att leta efter julklappar till familjerna i Sverige. I år firar jag och N jul i London så klapparna måste skickas tidigt för att komma fram i tid.
Kram

Wednesday, November 19, 2008


Jag har blivit lovad en egen julgran i år :) . Nu återstår bara att hitta fina julgrans dekorationer. Jag måste säga att jag tycker den här hästen har lyckats riktigt bra, men det måste vara lite opraktiskt. Kram

Thursday, November 13, 2008

Att göra lista.




Jag är besattt av att göra "att göra lista". Dagens är följande,

Tvätta
Blogga
Sticka
Handla mat
Fixa kroken i hallen som trillade ner.
Vila

Tuesday, November 11, 2008

Grönt är skönt.

Jag har en ny bok, en grön. Jag fick den till min namnsdag av N. Den fyller jag med skisser inspiration, utklipp och text. Än så länge finns det många sidor att fylla, jag längtar...
Kram

Monday, November 10, 2008

Little big planet

Kors i taket! Jag har för första gången i mitt liv börjat spela Playstation... på riktigt. Jag har äntligen hittat ett spel som passar mig, Little big planet. Min lilla figur i spelet har jag försett med en gul hjälm, kjol runt halsen och baddräkt på kroppen. Nu hoppas jag på att de rosa solglasögonen ska passa hans outfit. Jag rekomenderar spelet starkt.
kram

Svensktoppen


Det jag saknar från Sverige just nu är mörkt bröd, prästost och ett glas Oboy. ( Och självklart familj, vänner och husdjur)
Hästen som står i vår bokhylla är en gåva från Ns Pappa.

Tuesday, November 4, 2008


In this family we like t-light.