Thursday, February 15, 2007

Knäsvag


Det finns många inrednings magasin som jag gillar men det finns en som jag tittar lite extra efter i tidningshyllan. Bolig, en dansk pärla. Idag, efter att ha varit i skolan gick jag till Pressbyrån och köpte min skatt. Det resulterade till en timme i soffan och massor med inspiration. Kolla in Boligs hemsida för fina skrivbordunderlägg till din dator. Bilder nedan från Bolig mars 2007 och Rice hemsida.
När jag såg de här ljustakarna och krukorna från Rice blev jag helt knäsvag. Rice har länge varit min favorit och deras saker är något jag ofta suktar efter, men dessa tar priset. Vill ha! Jätte mycket!

7 comments:

Anna said...

Nyfiken i en stut, så tittar jag ut!! Vad pluggar du till?
blandblommoroblad

Anna said...

Hmm, strut heter det...:)

Frida said...

Du har en så härlig blogg med fina egna foton! Fattar inte hur du kan få till det så snyggt i ett studentrum/lägenhet :)

mymolly said...

Anna: Jag är designstudent!

Frida: Med lite fantasi kan man göra mycket, och det är viktigt för mig att trivas i mitt hem.

Lantlivs Anna said...

Åh, ännu en som är hooked på Bolig - ett av mina favoritmagasin!

O L G A said...

Jag prenumererade tidigare på franska Marie Claire Maison. (Nu är tidningen inte alls så bra som den var för några år sedan, tyvärr) Har aldrig förr eller senare stött på någon inredningstidning som tilltalar mig SÅ mycket som den. Men... så har jag ännu inte hållt BOLIG i min hand.

an angel at my table said...

Hej, hittade hit genom roomservice vilka fina och personliga bilder du tar. Jag kommer tillbaka. Älskar färgen på stolen. Jag ska måla en av mina stolar den färgen. Håller med om att Bolig är en av favoriterna.