Saturday, February 17, 2007

Loppisfynd.Dagens loppisfynd är söta handblåsta glas. Fem stycken jättefina för bara tjugo kronor, billigt!! Jag använde två stycken till att sätta några av mina nya vårblommor i. Glasen skiftar lite i färg och storlek men det tycker jag bara är charmigt. Vi passade också på att köra bort med lite gamla prylar och kläder, skönt att rensa lite.
Trevlig helg
kram

5 comments:

Anna said...

Jättefina!!
blandblommoroblad

Isabelle said...

Du tar så fantastiskt vackra bilder!!! :-) Blir alltid lika glad när jag kikar in här. Och jag har förresten en likadan liten guld-myntväska som du, min från gammelmormor. Trevlig helg!

O L G A said...

MOLLY!

Vad kul! Det är sen kväll här och jag ska alldeles snart sova. Har "rullat" din blogg lite hastigt och blev väldigt förtjust! Verkligen!

Jag ser fram emot att komma tillbaks hit och titta mer noggrannt!

Mycket vackra bilder och trevligt skrivet det lilla jag läst...

Kix said...

Alltid roligt med fynd och skönt att få rensa ut samtidigt. Man borde kanske följa regeln - en sak in, en sak ut - lite bättre...

mymolly said...

Kix: Jag försöker med " en sak in, en sak ut" men ibland så "smyger" det in saker. Åt andra sidan har jag rens- dagar, då går jag egenom en massa saker och slänger eller ger bort allt jag inte använt på länge.