Wednesday, June 13, 2007

Det var som trolleri...Jag hade legat sömnlös hela natten, för hur skulle det gå? Nervös och en aning spänd började jag i huvudet göra en prioritets-lista. Den lilla byrån kan jag lämmna, fast det var ju den första möbeln som jag och min pojkvän köpte ihop. Sängbordet då? Jo, fast det är ju ett stringbord... Om jag lämnar det gamla tv-bordet som jag lovat bort till mamma...

När Pappa kom med släpkärra försökte jag läsa av hans min. Vad skulle han säga när han såg mina nerpackade saker. Skulle han svimma eller bli irreterad och slänga nån komentar över alla mina loppisfynd? Skulle han tvinga mig att välja och välja bort?

Till min förvåning började han skratta. Han menade att han inte trott det var så här illa men att han hade varit med om värre, när min syster flyttade från sin studentort. Han menade att det bara var att sätta igång för att se för kärran slukade mer än vad man trodde. Det var som trolleri, efter en stund hade vi fyllt kärran med två 120 sängar, en soffa, 22 flyttkartonger, köksbord, lampor, sängkläder osv. Vi trodde inte våra ögon, kärran var full, lägenheten tom och i bilens bagage ekade det. Vi hade gått om plats för både sängbordet, byrån och mammas tv-bord.

kram

3 comments:

Kattfot said...

Bra jobbat :-) Lycka till med resten av flytten! Ska bli kul att höra hur det går för dig!

Lella said...

Hoppas att flytten har gått bra! Och va spännande med London, ska bli kul att läsa din blogg när du rapporterar därifrån :o)

mymolly said...

tack vänner! :)