Wednesday, May 30, 2007

regn regn regn...

Idag är det grått och trist. Jag har inte ännu fått tillbaka min dator, puust! Nu är jag inte arg på datorn längre utan jag längtar efter den. Jag har tillochmed beställt en ny data-väska till den. En rosa! Det kanske låter jätte konstigt men jag längtar efter att få strukturera upp min liv igen i datorn, i mappar. En mapp med bilder, en mapp för bloggen, en för skolan osv. Jag måste vara databeroende som längtar. Imorgon har jag varit utan i två veckor.
Jag ska nog ringa idag och höra hur det går.
kram


Idag ska jag även iväg och lämna en massa saker på loppis. Skönt att bli av med lite prylar.

Monday, May 28, 2007



En gammal favorit! För några år sedan fick jag den här underbara väskan från min syster. Hon hade köpt den av en kompis som syr väskor och säljer. Märket heter KAMI. Väskan har legat bortglömd ett bra tag i garderoben, men gissa om jag blev glad när jag hittade den igen.
kram

Sunday, May 27, 2007

Vilket skrivbord är vems?


Här är bilder på våra skrivbord! Jag tycker man kan se ganska tydligt vilket skrivbord som är min pojkväns och vilket skrivbord som är mitt! Eller hur! Tänk att man tillochmed på ett bord kan urskillja manligt och kvinnligt.
kram

Min kille är en baddare på att teckna! Här är ett av hans verk från en tavla. En tavla som hela tiden förändras och utvecklas. Den vita ytan fylls hela tiden med figurer och linjer. Om det är självporträtt? Nja, jag vet faktiskt inte helt säkert!
kram

Knäckebröd smulor i sängen!


På helgerna brukar vi unna oss frukost på sängen. Då ligger vi kvar och njuter av att det är helg och att ingen har någon tid att passa. Medans vi tittar på morgon tv äter vi sakta vår frukost, något som vi annars stressar i oss i farten på väg till skolan. Frukosten ovan var kanske inte den mest lyckade då det slutade med massor av smulor i sängen.

Friday, May 25, 2007

Fick besked idag att min dator inte gick att rädda. Puust... Dom var mycket förvånade på stället som skulle laga den, att hela hårddisken var helt trasig. Detta händer inte ofta och jag måste haft riktigt otur menade dem. Ofta kan man rädda lite information, men inte i detta fallet. Jag får tillbaka datorn med ny hårdisk nästa vecka!

Lite små deppig tog jag tåget ner till min pojkvän idag. Då sken solen och det var jätte varmt, men nu är det värsta åskvädret här med blixt och dunder. Då passar det fint att äta gott och ha det mysigt. Jag gillar åska, på avstånd!
Trevlig helg
Kram

Thursday, May 24, 2007

Idag är en ganska tråkig dag. Det är kallt och små regnigt ute. Jag sitter i skolan och rensar lite bland mina dokument som jag har sparat i min ipod. Försöker få en bild över vad jag har kvar och vad jag förlorat. Kan kasta en massa skräp, skönt. När jag tänker efter är det egentligen en ganska bra dag, inga måsten och ingen stress.
kram

Tuesday, May 22, 2007

dumma dator!


Ni kanske har undrat vad jag gjord det senaste dagarna? Tyvärr så gick min älskade lilla dator sönder förra veckan. Datorn känner inte av hårdisken som det så fint heter, men dom på Apple förklarade att hårdisken nog gått sönder. Tyvärr så har allt på datorn antagligen försvunnit och jag kan nu inte använda den. Nej, Jag hade ingen Backup (dumt av mig) men det jag sörjer mest är mina foton och min c-uppsats som ska vara inlämnad på torsdag! (jag har en gammal version sparad på annat ställe) Just nu är jag mest irriterad och ledsen men det ordnar sig nog.
Jag kommer nog inte blogga så mycket eftersom jag inte har tillgång till dator nu, men ska försöka göra det när jag har möjlighet.
Stor kram till er alla!
kram kram

Wednesday, May 16, 2007

Krasslig och Krasse




Det senaste dagarna har jag varit drabbad av en riktig vårförkylning. Jag nyser hela tiden och hoppas den snart försvinner för jag har en del att stå i framöver. Jag har försökt vila lite idag men blir lätt rastlös. Jag var och handlade lite mat och köpte smörgåskrasse, mums! Fint pryder den också där den står nu i min hylla ovanför matbordet! I kväll blir de grillfest hos en kompis! Premiär för grillning i år för min del!
kram kram

Monday, May 14, 2007


Friday, May 11, 2007

Regn regn regn...

Det har verkligen regnat hela veckan. Till en början så är det riktigt mysigt. Det är lättare att sitta inne och arbeta vid regn än när det är strålande sol. Men nu, ja nu har det regnat i fem dagar och jag längtar ut. Nu vill jag ut och njuta av vårsolen. Kanske blir det fint i helgen. Vem vet!

Monday, May 7, 2007

Tack...

för alla fina komentarer jag fått om presenten till mitt brorsbarn. Jag blev verkligen jätteglad, ni är så gulliga!

2åringen kände igen sin favorit och gillade tröjorna, han fick även en cd-skiva med barnsånger på engelska då han är tvåspråkig. Något som också hans lillebror kan lyssna på. Det var en mysig helg tillsammans med alla nära. Jag hoppas vi kommer vara samlade snart igen!

Thursday, May 3, 2007

2åring




För några veckor sen berättade jag att jag skulle trycka t-shirts till mitt brorsbarn när han fyllde år. Motivet är hans favorit mysdjur Lille-john ett marsvin. Så här blev resultatet! Två t-shirts till födelsedagsbarnet och en liten till lillebror.
kram

Hemma igen!






Hemma igen från vår lilla resa. London är stort. Detta märkte vi tydligt när vi vandrade omkring i det olika stadsdelarna. Fötterna värkte på kvällen, men vi fick se otroligt mycket. Förutom alla turistmål som inte går att undvika i en stad som London hittade vi in på små mysiga gator och till våra favvo butiker. Kate Moss släppte sin kollektion för topshop, allt tog slut på några minuter. Inga fynd för mig den här gången och Orla Kiely var mkt dyrare än vad jag kom ihåg. Jag håller ett öga på ebay istället.
Känns riktigt skönt att vara hemma, men imorgon åker jag iväg till familjen och får träffa mamma som precis kommit hem efter en månad från sin resa i Kina. Ska bli mysigt.
Det blir också barnkalas då mitt lilla brorsbarn fyller två.