Monday, June 25, 2007

...men rosor i ett sprucket krus är ändå alltid rosor.





Tuesday, June 19, 2007





Jag städa ur en gammal låda med saker igår och hittade till min förtjusning mina gamla bokmärken. Dessa var mina favoriter!Jag hittade också en gammal figur som luktade jordgubb, den luktade fortfarande efter ca 20år. Måste vara starka kemikalier i den. Luktis hette de tror jag.

Friday, June 15, 2007

brrr...vart tog sommaren vägen?



Vad är godare än sallad på sommaren? Glass kanske, men i veckan har vi njutit av flera urgoda sallader. I like! Mina favoriter är nog Avokado och Fetaost. Jag undrar vad jag ska hittapå till middag idag! Kanske något varmt då det är så kallt ute idag. brrr...vart tog sommaren vägen?
kram

Thursday, June 14, 2007



När lägenhaten var tömd känndes den som en helt annan lägenhet! Har jag verkligen bott här? Kan knappt tro det.
Jag är hos min pojkvän för några dagar. Jag har försökt ta det ganska lugnt och legat på gräset och solat. Han ska flytta ut ur sin lägenhet på söndag. Vi har börjat packa ner hans saker. Det känns som den här eviga flytten aldrig tar slut. Jag hjälper honom lite då han är i skolan hela dagarna, fast han får städa själv...

Wednesday, June 13, 2007

Det var som trolleri...



Jag hade legat sömnlös hela natten, för hur skulle det gå? Nervös och en aning spänd började jag i huvudet göra en prioritets-lista. Den lilla byrån kan jag lämmna, fast det var ju den första möbeln som jag och min pojkvän köpte ihop. Sängbordet då? Jo, fast det är ju ett stringbord... Om jag lämnar det gamla tv-bordet som jag lovat bort till mamma...

När Pappa kom med släpkärra försökte jag läsa av hans min. Vad skulle han säga när han såg mina nerpackade saker. Skulle han svimma eller bli irreterad och slänga nån komentar över alla mina loppisfynd? Skulle han tvinga mig att välja och välja bort?

Till min förvåning började han skratta. Han menade att han inte trott det var så här illa men att han hade varit med om värre, när min syster flyttade från sin studentort. Han menade att det bara var att sätta igång för att se för kärran slukade mer än vad man trodde. Det var som trolleri, efter en stund hade vi fyllt kärran med två 120 sängar, en soffa, 22 flyttkartonger, köksbord, lampor, sängkläder osv. Vi trodde inte våra ögon, kärran var full, lägenheten tom och i bilens bagage ekade det. Vi hade gått om plats för både sängbordet, byrån och mammas tv-bord.

kram

Friday, June 8, 2007

Packa, packa, packa.....









Packandet av lägenheten är i full gång. Det blir mycket saker att ta reda på, mer än vad ja trodde, pust. Min mamma kommer ikväll för helgen och ska hjälpa mig att packa ihop allt. Pappa kommer på måndag med släpkärra. Jag är rädd för att pappa ska svimma när han ser hur mycket saker jag har.

Jag har under hela året sparat på fina silkespapper och snören för att kunna packa ner saker fint i kartonger. Det blir roligare att packa upp då! Lite galet kanske, men sån är jag.

kram


Grattis Daddy som fyller år idag! Puss och kram

Wednesday, June 6, 2007

Hej då lägenhet!







Nu närmar det sig, flytten alltså! Jag har börjat packa. Flyttlasset går på måndag och sakerna kommer magasineras under ett tag. Jag och min pojkvän kommer efter sommaren att flytta till London för en stund. Först ett år och sen får vi se!
Självklart kommer jag fortsätta blogga men därifrån. I sommar kommer vi bo hos våra föräldrar.
Här kommer lite sista bilder på den här lägenheten, jag tog dem i morse. Kommer nog sakna den lite. Men den finns ju här på bloggen så jag kan gå in och minnas.
kram

Friday, June 1, 2007

Nu ska det bli andra bullar....

Äntligen, idag hämtade jag min lilla dator. Jag är ledsen att jag inte kunnat blogga ordentligt på länge pågrund av alla problem. Men nu ska det bli andra bullar! I helgen ska jag ordna upp lite i datorn, installera program och allt sånt där. Sen ska jag gottgöra er för alla tråkiga dagar på imolly.
Jag är glad att ni fortfarande står ut med mig! :)
Stora kramar
Imolly

Jag hörde att det visst skulle bli varm till helgen och att sommaren äntligen är här.
Ska se om jag kan hitta mig en sommar klänning.....