Saturday, December 22, 2007

Vaknade upp idag till fin sang, ballonger, tanda ljus, tarta och paket. Ja, det ar min dag idag och min underbara pojkvan har sett till att den ska firas ordentligt. Det var sa fint att jag borjade grata nar han stod i dorroppningen och sjong. Det var nog forsta gangen jag grat pa min fodelsedag. (bilder kommer senare) Dagen forsatter med jobb hela dagen men mys i kvall. Imorgon blir det flyg till Sverige och vara familjer for julfirande. Jag langtar efter er alla!

Hoppas ni far en fin dag idag och om vi inte ses innan...
GOD JUL OCH BAMSEKRAM

Tuesday, December 18, 2007

Julklappsöppning på flygplatsen.



Vi läste häromdagen på flygbolagets hemsida att inslagna julklappar öppnas i säkerhetskontrollen!? Det känns lite snopet då vi nästan slagit alla redan. Men det blir ju nästan som ett test för att se vad julklapparna väcker för reaktioner hos den som öppnar.
Det kan ju faktiskt vara bra, eller...
kram

Lucka nr 18

En röd julgransbil.

Monday, December 17, 2007



Jag kom på att jag glömt visa er vad som fanns i julkalendern som jag gjorde åt N. Det är inte så många nummer kvar nu och det ser ganska tomt ut på väggen. En av favoriterna tyckte vi båda var den japanska gubben Astronof. Det är en av flera samlarobjekt som är mycket poppis i Japan men även börjar bli mer vanligt här. Inget för barn då åldersgränsen är 14år och det står på förpackningen att: This is a work of art, not a toy.
En annan dag fick han suddgummmi-bokstäver som bildar hans namn, guldpengar, favoritgodis special beställt från sverige (tack mamma!), pennor, skissblock och lite annat. Jag kan visa mer en annan dag. Jag tror att jag är mer pirrig och nyfiken än vad N är varje gång han får öppna ett paket. Jag längtar redan till nästa gång. Det blir i kväll då han inte hann i morse.

Fågeln fick jag av N när vi var på museum of Childhood! Där gick vi förtjusta omkring och pekade ut leksaker vi kände igen för varandra. Jätte skoj!

Nu ska jag börja städa, tvätta och packa lite då jag jobbar ända fram till den 23 när vi flyger hem till sverige över jul.
kram

Friday, December 7, 2007

Nyinflyttad


I morse när jag vaknade och drog bort gardinerna märkte jag nått underligt i min blomkruka. Konstigt! Nån hade flyttat dit under natten och byggt ett blått litet hus. När jag tittade närmare märkte jag dock att det bara var Muminmamman och Muminpappan som slagit bo bland rosenbladen.
kram

Wednesday, December 5, 2007

Tips!

Tips! På torsdag har Orla Kiely winter sample sale på 15 Hanbury Street i London. Inte skoj för mig då jag jobbar hela dagen och inte hinner dit innan de stänger, typiskt!!. Hade gärna tagit mig en titt och kanske fyndat något skoj. Ska du dit?
kram

The city farm on my finger...


Den här ringen fick jag igår som lucka fyra av min N. Det kanske inte är så lätt att se men det är en höna med två små kyklingar på ringen. Märket heter the city farm och det är designgruppen soop som tillverkat dem. Ringarna finns också med en gris, ko, get eller ett får.
Överraskad och mycket glad blev jag. Tack N.
puss och kram

Tuesday, December 4, 2007


Det här är min bloggplats just nu. Ja, och sovplats. Okej jag erkänner vi äter här rätt ofta, framför tredje säsongen av 24. Brevid datorn ligger en "attköpalista" med veckans middagar (vi har börjat veckohandla, vuxet!!), sida från svenskan som mamma skickat om marimekko och hm, min älskade ipod och min fina kalender som jag inte skulle kunna klara mig en dag utan. Ville bara visa!
kram

Maska hit och maska dit...


Kommer ni ihåg att jag började sticka i höstas.....hmm, ja egenligen redan i augusti faktiskt! Efter stort uppehåll och nya krafter så blev det faktiskt klart, äntligen!
Jag ska visa er lite senare vad jag lyckades åstakomma som nybörjare inom stickvärlden.
(Väntar på att N ska komma hem och verka fotograf)

Nytt på väggen.


Tyget Lumimarja får numera sitta på vår vägg bakom sängen. Jag är riktigt nöjd då detta är ett av mina favorit tyger. Påminer om en bild jag tog för länge sen. Titta här!
Nu ska jag till skomakaren,
kram